2017

Jeg finner meg selv i å si dette år etter år - men denne gangen mener jeg det, dette året er mitt år! Jeg har så mange planer og ønsker for året som jeg aldri har hatt før. Det er ikke nyttårsforsett, men gjøremål. Jeg tenker at forsett er til for å stresse og ikke glede, for hva sitter man igjen med om man feiler på ett av forsettene - skuffelse og stress. 

Så i år har jeg bare gjøremål som faktisk er oppnåelige og som jeg kan planlegge og bygge opp underveis. Så lenge det er ting som gjør meg glad, så tenker jeg at planleggingen trenger ikke å skje 1. januar. Jeg har laget en liten liste med ting som allerede er planlagt, eller, noen er vel delvis planlagt da.

VÅREN 2017 //
For det første, så blir jeg 19! Og det er jo ikke akkurat en milepæl, men et nødvendig steg før jeg blir 20. Så da skal det feires at jeg er ett år nærmere 20, nøyaktig. Jeg har ikke hatt noen skikkelig feiring de siste årene, så jeg tenker at i år blir det. For hvem vet, kanskje alle jentene har flyttet til neste år, og da tror jeg nok ingen av oss kommer hjem i mars for å feire meg haha.

Ogsåå har vi jo russetid i mai, noe jeg har gledet meg til siden jeg gikk førsteåret på ungdomsskolen (som nå er fem år siden, wtf?). Da blir det cheerz og party hver kveld, for russetiden tar jeg så seriøst at man skulle tro jeg bodde i Bærum. Jeg er med i goldentickets2017, følg oss gjerne på instagram. Vi har kjøpt oss campingvogn, noe som er veldig vanlig i Mosjøen, som vi da skal pusse opp og gjøre fin og rød.

Med russetiden følger også russerevyen, og selv om den er i februar så regner jeg den med på våren. Jeg skal nemlig både danse og være med i diverse stykker. Det er noe jeg gleder meg til, men samtidig gruer meg til. Jeg er ikke scenevant, men det kommer seg sikkert.

Vi skal også på klassetur på våren, men er enda litt usikker på hvor pengene strekker til. Målet er Roma.

SOMMEREN 2017 //
Aah, sommeren - som i seg selv er en super årstid. Denne sommeren er spesiell, da vi som sagt reiser til Belgia. Jeg har jo sett en liten del av dj-ene fra før da vi var på festival i fjor, så opplevelsen er det jeg kjenner at jeg gleder meg utrolig mye til. Det er en så god følelse i magen når jeg tenker på Tomorrowland, det er bare helt ubeskrivelig. Jeg gleder meg til jeg kan prøve å sette ord på det.

W og jeg har planlagt en ferie til enten Oslo, Lofoten eller sørover til varmere land, avhengig av hva vi føler for når vi skal bestille. Noe blir det forhåpentligvis, da jeg trenger en avlastning fra hverdagen i Mosjøen. Ironisk nok så handler dette innlegget for det meste om avlastninger fra Mosjøen. Misforstå meg rett, jeg har et elsk/hat-forhold til byen min.

Forhåpentligvis kommer jeg inn på folkehøyskolen jeg har søkt. Inntakene begynner 1. februar, så det er bare ni dager til jeg eventuelt får vite hva jeg skal gjøre neste år. Jeg har lagt opp planer som kan ødelegges bare jeg får avslag på søknaden min, noe som er skummelt. Jeg ønsker ikke å legge skjebnen min i andre sine hender. Må bare krysse fingrene for at det blir som ønsket.HØSTEN 2017 //
Om jeg har kommet inn på skolen jeg har søkt, så er jo høsten lagt opp for meg. Om ikke, så har jeg ikke så mange planer. For jeg skriver jo som om jeg vet at jeg kommer inn, og da har jeg jo masse ting å gjøre hele høsten. Jeg har begynt å tenke på valgfag og alt. Så jeg kommer nok tilbake til det med skolen når jeg får vite om jeg har kommet inn eller ikke.

VINTEREN 2017 //
En rolig årstid, med så mange koselige ting å gjøre. Adventstiden er nok min favoritt-tid i hele året. Jeg tror årets jul og advent blir noe helt annet enn tidligere, da det blir noe å se frem til fordi jeg skal hjem igjen. Om jeg går skole i en annen by, blir det jo veldig spesielt å komme hjem til jul. Jeg har aldri feiret jul uten mamma, så det tror jeg ikke jeg klarer i år heller. 

Jeg gleder meg også til å se vennene mine og W igjen i juleferien. Herregud så rart det føles å skrive det, for jeg har jo ikke dratt enda. Jeg blir nesten trist, haha. W kommer jeg nok til å se så ofte jeg kan, men venninnene mine blir sikkert opptatt med sitt da de er så mange og vi alle har så forskjellige mål med livet. Vi sprer oss garantert til høsten, så feriene kommer til å bli gull verdt når den tid kommer ♥Jeg ser nå at det ble en god del mindre på de to siste, men det er så lenge til. Og det var med de jeg mente at jeg kom til å planlegge underveis; vi har jo såvidt begynt. Uansett hva fremtiden kommer med, så er jeg klar. Dette er mitt år!

Linn Therese Dagsland

Innom for å ønske deg en helt fantastisk mandagskveld, fine du! <3

Lone

Så morsomt! Hvilken folkehøyskole og linje har du søkt på? Bare nysjerrig siden jeg skal til gå reiseliv på molde

Legg igjen en kommentarfølg bloggen min her

Hei, jeg heter Erika, er 19 år og går skole i Hønefoss, bor på Ringerike fhs. Tar en del bilder og film på fritiden. Håper du liker bloggen min!© Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no
hits