All black everything


genser gina tricot bukse dr denim klokke daniel wellington

Hei og beklager for lite oppdatering i det siste. Hadde noen venner på besøk i går, og tenker det var lite interresant å høre om drinks og dans, haha. Anyway, det var godt å sove lenge i dag, men det var enda bedre å starte dagen med en god frokost. Jeg hentet nemlig Emma i 12-tiden, også dro vi hjem til meg igjen og laget frokost. Kjørte bil for første gang kun iført shorts og hettegenser. Det var ikke varmt for å si det sånn, men jeg orket ikke å kle på meg for å dra ut av huset i 20 min. 

Fikk isåfall byttet klær og fikset meg litt etter vi hadde spist. W kommer hjem om ett par timer, må jo se litt bedre ut enn tidligere i dag. Han har bare vært borte siden fredag, men det blir uansett godt å se han igjen. Føler jeg skriver så teite ting når jeg kommer inn på temaet kjærlighet. Kanskje fordi jeg er så forelska? Og deeer var vi inne på teit igjen. 

Venter 4 pakker i posten, fra blant annet nelly, panduro og dm retro. Gleder meg til å vise dere alt.

Malin Vedaa

Så flott outfit, elsker svart! Gleder meg til å se hva du har bestilt fra de forskjellige :-D

Legg igjen en kommentarfølg bloggen min her

Hei, jeg heter Erika, er 19 år og går skole i Hønefoss, bor på Ringerike fhs. Tar en del bilder og film på fritiden. Håper du liker bloggen min!© Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no
hits