Et nytt kapittel

Gjett hvem som kom inn på folkehøgskolen i Ringerike, året 2017/18? Meeeg! Jeg trodde nesten ikke på det da jeg så meldingen om at jeg hadde fått plass. Jeg ser sånn fram til et år med nye folk, minner for livet og reise til både Kenya og Delhi, India. Det blir mine første reiser utenfor Europa, og tenk at jeg får både dratt til Afrika og Asia i løpet av disse månedene. Turen til Kenya er i oktober/november 2017 og turen til India, i februar 2018.

Tenk så mye fint jeg har i vente, men også så mye alvorlig jeg skal oppleve. Jeg har alltid vært opptatt av å hjelpe de som ikke kan hjelpe seg selv, så global solidaritet virket som noe for meg. Det å være så tett på det man sitter å ser dokumentarer om hjemme i stua, blir noe nytt, og jeg vet at jeg kommer til å gråte utrolig mye på dette året. På skolens nettside står det blant annet at i Kenya skal vi besøke et barnehjem, Mathareslummen, en fairtradeplantasje, et elefantbarnehjem og en ungdomsaktivistgruppe. Jeg gruer meg litt til å komme tett på barnehjemmet, da jeg vet at det kommer til å bli følelsesladd. Kommer nok til å ville ta med meg alle barna hjem til Norge igjen.


​weheartit_Kenya

Har noen av dere funnet ut hva dere skal gjøre til neste år? Har noen vært i India eller Kenya før?

Amalie Amundsen

Ååå så spennanes!

Legg igjen en kommentarfølg bloggen min her

Hei, jeg heter Erika, er 19 år og går skole i Hønefoss, bor på Ringerike fhs. Tar en del bilder og film på fritiden. Håper du liker bloggen min!© Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no
hits