Litt tanker og mye tårer

Jeg fikk ikke tid å blogge i går. Var en del ting å gjøre samtidig som jeg slappet mye av med W. Jeg føler jeg skriver ganske mye om W på bloggen, og det kan nok bli for mye for de fleste. Men han er kjæresten min, så det blir nok å fortsette slik haha. 

Jeg har satt et mål for meg selv til våren, og det er å slutte å bry meg så mye om hva folk mener og syns. Jeg er meg, og slik er det. Om noen velger å ikke like det, så er det helt ærlig deres tap. Jeg kjenner at jeg bryr meg så lite som jeg aldri har gjort før, om hva folk syns om at jeg f.eks. blogger. Jeg har lesere, jeg får tilbakemeldinger fra både kjente, ukjente og familie som bor nært og fjernt. Jeg lykkes. Jeg begynner snart på folkehøgskole, og da drar bloggen med meg. Mamma skal få lese hva jeg gjør de dagene vi ikke snakker sammen, og det syns jeg er greit.

Jeg skriver ikke for å gjøre andre fornøyd, jeg skriver fordi jeg har mye på hjertet - om det er betydningsfullt eller ei er vel egentlig likegyldig.I dag har jeg møtt søskenbarna mine, og vi har besøkt bestefar på sykehjemmet - der han bor. Det er så rart å tenke på hvor fort livet har snudd både for han og resten av familien. Livet er så utrolig skjørt og vanskelig å forstå seg på. Hvorfor skjer ting når de skjer, og hvorfor skjedde det med deg? Jeg har et så sterkt behov for å ha deg videre i livet mitt, kjære Oma. Du skulle møte barna mine, se meg fullføre utdanningen min, være en del av bryllupet mitt. Du skulle vært her nå, jeg klarer meg så bra og jeg vil at du skal se det. Vil at du skal være stolt over meg, og veldig ofte føler jeg at jeg er her på grunn av deg. Jeg er her for å gjøre deg stolt - uansett hvor i verden du befinner deg.

Victoria Larsen

Så utrolig flott du er! Jeg blir utrolig inspirert av skrivingen din!

Opa*

Oma=bestemor

ERIKA LEUSCHNER

Anonym: Det er bestemoren min som har gått bort, så nei. Oma*

Legg igjen en kommentarfølg bloggen min her

Hei, jeg heter Erika, er 19 år og går skole i Hønefoss, bor på Ringerike fhs. Tar en del bilder og film på fritiden. Håper du liker bloggen min!© Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no
hits