Vinterferie

Jeg beklager så utrolig mye for 10 dager med bloggfravær, men jeg har jobbet så mye med russerevyen (som nå dessverre er over) at bloggen har kommet som tredjeprioritet etter søvn. Tro meg, jeg har nesten ikke spist mat disse dagene. Det er så rart å jobbe såpass lenge med noe, også er det over på to dager. Vi hadde to veldig vellykkede forestillinger på onsdag og torsdag, med revyfest på torsdagskvelden - eller, det ble vel natt før vi tok kveld. Vi sang karaoke og hadde tidenes kveld. Man føler liksom at man blir et lite samfunn når man jobber så nært så lenge med folk.I kveld har W og jeg koset oss med tikka og serier. Det eeer så godt med fri og avslapping. Hvertfall etter en tung og stressfylt uke. Okei, jeg skal slutte å snakke om revyen og hvor mye energi det tok fra meg. For det var så verdt det, og jeg har ikke angret ett sekund.


Om nøyaktig to uker er vi i Italia på klassetur, og jeg tenker å lage et innlegg om hva jeg skal pakke med meg. Eventuelt et annet om hva jeg har kjøpt når den tid kommer, om det er ønsket? Jeg skal lage et budsjett før jeg drar, slik at jeg har penger til videre ferier i år også.

Nå skal vi kose oss videre foran tv-en, så snakkes vi snart!

Dazzy

Av og til strekker man ikke til på alle steder! Fult forståelig :)

Legg igjen en kommentarfølg bloggen min her

Hei, jeg heter Erika, er 19 år og går skole i Hønefoss, bor på Ringerike fhs. Tar en del bilder og film på fritiden. Håper du liker bloggen min!© Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no
hits