Music of the month (feb 17)

Skrevet igjennom hele februar

Tenk at det er mars allerede! Det er en to måneder siden året 2017 startet, og like kort stund til russetiden min starter - ææ. Jeg bare gir dere en liten advarsel; her er det mye fifty shades, haha. Filmmusikken til fifty shades darker er elsk og den har gått på repeat denne måneden, hvertfall etter jeg var å så filmen. Jeg er mest sannsynlig mer forelsket i den filmen enn hva de fleste er.

LOVE - Lana Del Rey // ♥.

I NEED A GOOD ONE - The Avener ft. Mark Asari // Oh na na na. Har seriøst hatt denne på hjernen i to uker nå - ikke at det gjør så mye da.

SETTING FIRES - Qulinez Remix (original by The Chainsmokers ft. XYLØ) // Festivalsang.

CODE BLUE - The-Dream // Fifty shades - trenger ikke si mer.

HELIUM - Sia // Sia er så utrolig flink å synge frem følelser, og det gjør hun også i denne. Gråt så mye i filmen (fifty shades igjen) at det er flaut å snakke om, men hallo, hvordan kan man ikke?

IT AIN'T ME - KYGO ft. Selina Gomez // Breakup-song (W og jeg er fortsatt sammen ja, haha). Still a good song.

CHAINED TO THE RHYTHM - Katy Perry ft. Skip Marley // Jeg har klart å ødelegge to aux-kabler denne måneden, så da har det gått i dab i bilen i det siste. Denne sangen har ikke bare gått på repeat hjemme, men også på radioen. Thanks, absolutt alle radiokanalene i Norge. 


Ikke like mange sanger på lista som i januar, men har plukket ut mine absolutt favoritter denne måneden. Enjoy.

Legg igjen en kommentarfølg bloggen min her

Hei, jeg heter Erika, er 19 år og går skole i Hønefoss, bor på Ringerike fhs. Tar en del bilder og film på fritiden. Håper du liker bloggen min!© Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no
hits