Jeg har mistet førerkortet

For noen dager siden ble jeg stoppet i kontroll for første gang. Jeg vet jeg skalv, fordi selv om jeg ikke hadde gjort noe galt så gjør selve situasjonen meg uvel. Jeg har ingenting imot politiet og er så utrolig glad for at vi har dem. Det første han spurte meg om var førerkort - det er nok det første de pleier å spørre om. Ikke vet jeg, som sagt så var dette første gangen jeg hadde blitt stoppet. "Såklart" svarte jeg, men idet jeg skulle rekke etter førerkortet mitt, så mistet jeg det imellom en sprekk framme i bilen. Jeg snudde meg mot politimannen og prøvde å forklare det så godt jeg kunne, så han ba meg om å gå ut av bilen slik at han kunne prøve å få tak i det. Men neida, det hadde blitt dyttet så langt inn at det ikke vistes lengre. 

Etter denne "lille" hendelsen, måtte jeg avgi annen type legitimasjon (bankkort), som jeg igjen ikke hadde med meg. Det eneste som reddet meg fra denne situasjonen, var at jeg kunne fødselsnummeret mitt utenat. Lenge leve god hukommelse!


1/2 av mine roomies i Italy, gledings

Hehe, flink med clickbait nå elleR? Neida, men moralen er hvertfall at det er lurt å huske fødselsnummeret sitt. 

Ha en super søndag, også snakkes vi i Roma! ♥

Veldig

Victoria

Utrolig kjip følelse!

Legg igjen en kommentarfølg bloggen min her

Hei, jeg heter Erika, er 19 år og går skole i Hønefoss, bor på Ringerike fhs. Tar en del bilder og film på fritiden. Håper du liker bloggen min!© Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no
hits