The one with the russebukse

Heei, jeg forbereder et innlegg om Roma. Det var nemlig veldig svakt internett på hotellet, så bildene ble ikke lastet opp. Men det kommer, jeg skal bare skrive ferdig alt. Det var hvertfall så utrolig masse å se, god mat og fint vær hver eneste dag. Kommer tilbake til det senere.

Tilbake til overskiften; Jeg er helt avhengig av Friends og gårsdagen var en hel episode i virkeligheten, så dere skjønner sammenhengen om dere også har sett Friends. Jeg fikk russeklærne i går, og buksen bare stoppet opp på lårene. Alt det andre var kjempefint og passet så bra, så jeg orker ikke å bruke 300kr på å sende tilbake buksen for så og få en for stor bukse (har prøvd èn størrelse større). Så da begynte hele prosessen med å utvide buksen. Først gikk lillebroren til W i buksen hele dagen og tøyde ut + puttet skjerf osv inni den så den ble enda større. Jeg prøvde den etter noen timer, og da var den blitt vesentlig større, men fortsatt ikke passelig.

Etterpå googlet litt kjerringråd og fant ut at stretchy stoff ble videre i kaldt vann. Jeg dusjet deretter i buksen, haha - fortsatt ikke stor nok. Så jeg tok den av, vasket den i kaldt vann (igjen) og puttet sikkert fem håndduker inni lårene på buksen. Nå henger den til tørk hjemme hos W og jeg håper den passer når jeg kommer hjem etter skolen. Om ikke må jeg klippe og sy inn mer stoff. Anywaaay, så går det jo helt fint. Heller fikse på den jeg allerede har enn å betale masse penger for å få ny, tenker jeg hvertfall. 

Evelin

nam:D

Legg igjen en kommentarfølg bloggen min her

Hei, jeg heter Erika, er 19 år og går skole i Hønefoss, bor på Ringerike fhs. Tar en del bilder og film på fritiden. Håper du liker bloggen min!© Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no
hits