RIVERDALE
Hola, i løpet av de siste fire dagene har jeg kun spist to (!!) knekkebrød - noe som er veldig ulikt meg, selv når jeg er syk eller deppa. Så i dag kom W innom med ingredienser til smoothie. Selv om smoothie ikke nødvendigvis er mat, så er det næringsrikt. Den ble isåfall veldig god, selv om fargen ser ut som oppkast. Det viktigste er at jeg har fått i meg snart to glass. Jeg er så takknemlig for de jeg har rundt meg når dagene er på sitt verste. 

Jeg har også binge watched RIVERDALE på Netflix. For en utrolig bra serie med kjekke skuespillere (Archie og Jughead ♥) og en så spennende handling. Om du ikke har sett den, så gjør det asap. Til nå er det åtte episoder som har kommet ut, og nummer ni kommer på fredag. Det er ikke for sent å begynne å se noe som allerede har begynt - eller er ferdig, for den saks skyld. 

Vi snakkes, jeg skal se ferdig også kanskje få stappet i meg mat. 

Victoria Larsen

Ser kjempe godt ut! :D

Legg igjen en kommentarfølg bloggen min her

Hei, jeg heter Erika, er 19 år og går skole i Hønefoss, bor på Ringerike fhs. Tar en del bilder og film på fritiden. Håper du liker bloggen min!© Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no
hits