Thigh-high


genser hm bukse dr denim sko nly shoes klokke daniel wellington

I går gikk W og jeg en lang kveldstur. Det var blitt ganske mørkt ute da vi begynte å gå, men det var en koselig tur. Var faktisk så koselig at han var med på tur i kveld og, haha - om jeg klarer det da! Vi har hatt en ganske tung dag på skolen, og jeg holder på å forberede meg på to prøver til i morgen. Jeg kommer aldri til å forstå hvorfor lærere setter opp to prøver på samme dag, det er slitsomt altså. Som om ikke det er nok med kun naturfag, men så skal vi også ha historie muntlig først, yay.

Forresten, skoene er ny. De kom i posten i går og jeg elsker dem. Jeg fikk faktisk en del komplimenter på skolen, til tross for at W mente de så ut som ridestøvler. Haha, bare vent til jeg begynner å gå med hunter-støvlene. Også må dere bare se bort fra at jeg ikke har brukt et sekund på håret mitt i morges. Jeg satte det bare opp i hestehale. Tror ikke jeg børstet det engang, ops.

Nå skal jeg vekke opp W, han har sovet i nesten hele dag. Tenker at vi kjøper oss mat før vi eventuelt går enda en tur. Vi snakkes ♥

Tidsdriv

Hola, i dag har jeg først og fremst vært på skolen - og jeg kjenner meg allerede klar for helg igjen. Ikke det at jeg har noe imot mandager, jeg misliker for eksempel søndager mer (vanligvis). Er litt tungt å stå opp tidlig, men ikke mer enn det kommer til å bli på tirsdag eller onsdag. 

Har spist så mye god "mat" i dag. Eller, hvertfall godte. Hadde bringebær på min frozen yoghurt da, det er jo mat. På toppen av det hele, lager mamma vafler nå, så dette blir og er en mega-usunn dag. Lover å holde meg unna alt av sukker i morgen, kroppen min. Ikke fordi jeg er redd for litt ekstra fett på kroppen, men fordi det virkelig ikke er bra for meg. Jeg spiser alt for mye drittmat. 

Jeg vurderer å ta meg en gåtur, slik som jeg pleide å gjøre nesten hver dag vinteren 2014/15. Hvor ble den Erika av? Jeg hadde en fast rute, med en fast spilleliste på ørene og mitt eget tempo. Vet dere hva? Det gjør jeg.

All black everything


genser gina tricot bukse dr denim klokke daniel wellington

Hei og beklager for lite oppdatering i det siste. Hadde noen venner på besøk i går, og tenker det var lite interresant å høre om drinks og dans, haha. Anyway, det var godt å sove lenge i dag, men det var enda bedre å starte dagen med en god frokost. Jeg hentet nemlig Emma i 12-tiden, også dro vi hjem til meg igjen og laget frokost. Kjørte bil for første gang kun iført shorts og hettegenser. Det var ikke varmt for å si det sånn, men jeg orket ikke å kle på meg for å dra ut av huset i 20 min. 

Fikk isåfall byttet klær og fikset meg litt etter vi hadde spist. W kommer hjem om ett par timer, må jo se litt bedre ut enn tidligere i dag. Han har bare vært borte siden fredag, men det blir uansett godt å se han igjen. Føler jeg skriver så teite ting når jeg kommer inn på temaet kjærlighet. Kanskje fordi jeg er så forelska? Og deeer var vi inne på teit igjen. 

Venter 4 pakker i posten, fra blant annet nelly, panduro og dm retro. Gleder meg til å vise dere alt.

New in

I dag har jeg gledet meg til å legge meg. Ikke bare fordi jeg har vært på skolen og deretter på "shot-testing" med russeavisredaksjonen (jeg har vært sjåfør haha), men fordi jeg fikk helt nytt laken idag +at jeg kjøpte et kosepledd og en matchende kosepute. Hadde det vært opp til meg, hadde jeg bodd i senga mi fra nå av. It's too cozy. Også er det enda så kaldt ute at varmeovnen og varmelakenet er på, noe som gjør senga mi til verdens herligste plass å være. Haha, jeg kunne skrevet et helt innlegg om senga mi, for det jeg lever av er skole, venner, kjæresten og senga. Det er liksom de 4 main tingene jeg trenger (sett bort i fra mat og annet grunnleggende). 

Men jeg tror jeg legger meg nå, er så utrolig sliten og trøtt. Så snakkes vi nok i morgen, med et litt mer våkent og betydningsfullt innlegg ♥

Alt nytt fra JYSK

Aldri blir jeg bra nok

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å blogge i dag, men så kom det opp et tema i løpet av kvelden min som jeg bare må få ut mine tanker rundt. Det er ingen hemmelighet at bloggverden består av veldig mange forskjellige folk; og blant dem finner man også de som oppfordrer til å være naturlig og aldri gjøre "drastiske" endringer på kroppen eller ansiktet sitt. Når jeg sitter å ser slike videoer om det å elske seg selv og sette pris på den man ble født til å være, sitter jeg bare å tenker «YES GIIIRL». Også går det opp for meg.. 

Det er jo meg du snakker til. Ikke bare alle andre. For det er jo jeg som er hun som sparer på egen konto for å forstørre både lepper og pupper. Og det er jo også jeg som planlegger å operere nesen min mindre om det ikke blir nok med de første inngrepene. Det er jeg som hater hvordan kroppen min er bygd opp, og det er også jeg som ligner på mammaen min. Verdens vakreste mamma, som jeg er så takknemlig som har. 

Hvorfor er det sånn da, at akkurat jeg vil bli noen andre enn akkurat meg? Er jeg ikke bra nok, når min egen mor er bedre enn bra nok, og det tross alt er hun jeg ligner mest på? 

Det er jo helt sykt at slike ting går inn på meg, som snart fyller 19 år. Jeg burde vite bedre, og det gjør jeg jo for såvidt også. Hva skal jeg gjøre om jeg ender opp som hun som ikke ser ut som det hun gjorde året tidligere, men samtidig være hun som oppfordrer alle til å være fornøyd med seg selv. Skal jeg fortelle unge jenter noe som jeg ikke lyttet til selv engang. 

Jeg vipper sånn frem og tilbake, for jeg ønsker jo selvfølgelig ikke å tukle med ting som min mor beskriver som «perfekt» - men jeg ønsker heller ikke å se slik ut. Om den dårlige selvtilliten min har kommet av blogger eller hva enn det måtte være, er jo urelevant for de fleste, inkludert meg. For den er der, og den hjemsøker meg som en vanskelig matteprøve eller oppkjøring til bil all over again. Den plager meg like mye som når jeg ikke får sove fordi jeg tenker for mye, slik som nå.

Min andre hjembyTenk at til sommeren blir det fire år siden jeg besøkte Lofoten sist. Det føles som om det var i går, samtidig som jeg har et stort savn for naturen, stillheten og familien (ikke minst). Jeg er nemlig halvveis Lofotværing, selv om jeg ikke regner meg selv som det. Jeg har bodd i Mosjøen hele livet, så det blir feil å si at jeg er fra i Lofoten. Jeg har hvertfall tilbrakt alle feriene mine som barn i Lofoten.

Det var kanskje litt mer spennende å dra dit som barn, da jeg så på Lofoten som et eget land. Husker jeg spurte mamma hvilket flagg de hadde der. Det er litt morsomt å tenke på, at alt som virket så stort for lille meg, ikke er så stort nå. Det var også koselig å besøke mine besteforeldre på farssiden, noe jeg ikke kan nå lengre ♥ Verdens beste mor og far. 

Legg også merke til hvor flink 15 år gamle Erika var å ta bilder. Lurer nesten på hvor det talentet tok veien, haha. Neida, tror det handler om dårlig motiv og lite kreativitet. Herregud, jeg føler meg gammel som sier dette, men jeg savner å være ung og kreativ - eller, yngre heter det vel. 

2017

Jeg finner meg selv i å si dette år etter år - men denne gangen mener jeg det, dette året er mitt år! Jeg har så mange planer og ønsker for året som jeg aldri har hatt før. Det er ikke nyttårsforsett, men gjøremål. Jeg tenker at forsett er til for å stresse og ikke glede, for hva sitter man igjen med om man feiler på ett av forsettene - skuffelse og stress. 

Så i år har jeg bare gjøremål som faktisk er oppnåelige og som jeg kan planlegge og bygge opp underveis. Så lenge det er ting som gjør meg glad, så tenker jeg at planleggingen trenger ikke å skje 1. januar. Jeg har laget en liten liste med ting som allerede er planlagt, eller, noen er vel delvis planlagt da.

VÅREN 2017 //
For det første, så blir jeg 19! Og det er jo ikke akkurat en milepæl, men et nødvendig steg før jeg blir 20. Så da skal det feires at jeg er ett år nærmere 20, nøyaktig. Jeg har ikke hatt noen skikkelig feiring de siste årene, så jeg tenker at i år blir det. For hvem vet, kanskje alle jentene har flyttet til neste år, og da tror jeg nok ingen av oss kommer hjem i mars for å feire meg haha.

Ogsåå har vi jo russetid i mai, noe jeg har gledet meg til siden jeg gikk førsteåret på ungdomsskolen (som nå er fem år siden, wtf?). Da blir det cheerz og party hver kveld, for russetiden tar jeg så seriøst at man skulle tro jeg bodde i Bærum. Jeg er med i goldentickets2017, følg oss gjerne på instagram. Vi har kjøpt oss campingvogn, noe som er veldig vanlig i Mosjøen, som vi da skal pusse opp og gjøre fin og rød.

Med russetiden følger også russerevyen, og selv om den er i februar så regner jeg den med på våren. Jeg skal nemlig både danse og være med i diverse stykker. Det er noe jeg gleder meg til, men samtidig gruer meg til. Jeg er ikke scenevant, men det kommer seg sikkert.

Vi skal også på klassetur på våren, men er enda litt usikker på hvor pengene strekker til. Målet er Roma.

SOMMEREN 2017 //
Aah, sommeren - som i seg selv er en super årstid. Denne sommeren er spesiell, da vi som sagt reiser til Belgia. Jeg har jo sett en liten del av dj-ene fra før da vi var på festival i fjor, så opplevelsen er det jeg kjenner at jeg gleder meg utrolig mye til. Det er en så god følelse i magen når jeg tenker på Tomorrowland, det er bare helt ubeskrivelig. Jeg gleder meg til jeg kan prøve å sette ord på det.

W og jeg har planlagt en ferie til enten Oslo, Lofoten eller sørover til varmere land, avhengig av hva vi føler for når vi skal bestille. Noe blir det forhåpentligvis, da jeg trenger en avlastning fra hverdagen i Mosjøen. Ironisk nok så handler dette innlegget for det meste om avlastninger fra Mosjøen. Misforstå meg rett, jeg har et elsk/hat-forhold til byen min.

Forhåpentligvis kommer jeg inn på folkehøyskolen jeg har søkt. Inntakene begynner 1. februar, så det er bare ni dager til jeg eventuelt får vite hva jeg skal gjøre neste år. Jeg har lagt opp planer som kan ødelegges bare jeg får avslag på søknaden min, noe som er skummelt. Jeg ønsker ikke å legge skjebnen min i andre sine hender. Må bare krysse fingrene for at det blir som ønsket.HØSTEN 2017 //
Om jeg har kommet inn på skolen jeg har søkt, så er jo høsten lagt opp for meg. Om ikke, så har jeg ikke så mange planer. For jeg skriver jo som om jeg vet at jeg kommer inn, og da har jeg jo masse ting å gjøre hele høsten. Jeg har begynt å tenke på valgfag og alt. Så jeg kommer nok tilbake til det med skolen når jeg får vite om jeg har kommet inn eller ikke.

VINTEREN 2017 //
En rolig årstid, med så mange koselige ting å gjøre. Adventstiden er nok min favoritt-tid i hele året. Jeg tror årets jul og advent blir noe helt annet enn tidligere, da det blir noe å se frem til fordi jeg skal hjem igjen. Om jeg går skole i en annen by, blir det jo veldig spesielt å komme hjem til jul. Jeg har aldri feiret jul uten mamma, så det tror jeg ikke jeg klarer i år heller. 

Jeg gleder meg også til å se vennene mine og W igjen i juleferien. Herregud så rart det føles å skrive det, for jeg har jo ikke dratt enda. Jeg blir nesten trist, haha. W kommer jeg nok til å se så ofte jeg kan, men venninnene mine blir sikkert opptatt med sitt da de er så mange og vi alle har så forskjellige mål med livet. Vi sprer oss garantert til høsten, så feriene kommer til å bli gull verdt når den tid kommer ♥Jeg ser nå at det ble en god del mindre på de to siste, men det er så lenge til. Og det var med de jeg mente at jeg kom til å planlegge underveis; vi har jo såvidt begynt. Uansett hva fremtiden kommer med, så er jeg klar. Dette er mitt år!

Min andre gang - bedre enn første?

ÆÆÆÆ! Nå har vi bestilt tur til Belgia, i Boom for å være nøyaktig, og for å være enda mer nøyaktig; TOMORROWLAND!! Tenk at nå er det gjort, nå har vi billettene. Jeg har så mange forventninger at jeg får nesten ikke sove på natta. Jeg har drømt om festivalen siden natt til torsdag. Det kjennes ut som om jeg er 5 år igjen og venter på at vi skal bli ferdig å spise julemiddag så jeg kan åpne den store pakken under treet det står "ERIKA" på. Jeg lærte hva lykke og frihet var da jeg var i Sverige på min første festival i fjor (for jeg er nemlig helt ny på dette) og opplevde Martin Garrix ♥​♥​♥​, Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Alan Walker, Tiesto, Showtek, Sam Feldt, og det er bare for å nevne noen.

Vi starter reisen til Belgia 19. juli, som er 178 dager til. Det føles lenge, men jeg vet at om livet fortsetter like bra som det har vært den siste stunden, så går det så fort. Det er godt å være lykkelig.


Steve Aoki var energibombe altså, anbefaler alle å oppleve han minst en gang i livet, så flink!

Jeg gleder meg sånn fordi jeg vet at Tomorrowland er så mye større enn Weekend - og Weekend var ubeskrivelig.

Jeg er ikke gravid

Hva vil dere lese? Vil dere lese det samme som meg? For jeg ville aldri lest denne bloggen.

Jeg kunne skrevet om de store tingene som har skjedd med meg i det siste, som for eksempel at jeg har klart å kjøre i grøfta tre ganger iløpet av desember/januar. Jeg snakker store utforkjøringer her altså - tauebil den ene gangen og alt, haha. Eller kanskje dere vil lese om at jeg sparer brynene mine eller at jeg kutta meg på barberhøvelen i går. Kanskje jeg bare må finne meg i at livet mitt er like interessant som en tom pappeske. 

Jeg kan drømme meg bort og tenke at jeg er hvem som helst. Men uansett hvor langt drømmene når, er jeg fortsatt fra Mosjøen, jeg kjører fortsatt en sølv golf og bor fortsatt hjemme. Ingenting av det jeg har nevnt er i nærheten av ille, jeg har det i grunn helt topp. Jeg føler bare at jeg kunne gjort så mye mer ut av livet. Jeg kunne bodd i California, kjørt en range rover og drukket smoothie hver dag. Er det ikke det bloggere gjør?

Eller kanskje bloggere er de som blir gravid i en ung alder, opererer seg til det ugjenkjennelige eller gifter seg med en viktig person. Jeg sier ikke at det er noe galt med disse kategoriene, bare at jeg ikke passer inn i noen av dem. Hvertfall ikke foreløpig. 
 


er jeg blogger nå?

Jeg vurderer helt ærlig å dele en smoothie-oppskrift på bloggen, selv om jeg føler meg som en hykler som skriver det. Kanskje det booster lesertallet? 

Store planer, liten by

Jeg er så lite gira på å stelle meg for å rekke dagslyset hver dag. I tillegg til at skolen er ferdig mellom to og halv fire, og da er det allerede mørkt ute, så det må gjøres i skoletiden om det skal gjøres. Det er nok ikke et stort problem ettersom jeg går media, men believe me; vi leker ikke skole. Vi har liksom bedre ting å gjøre enn å ta ootd- og matbilder til bloggen i skoletiden.

Jeg vet jeg var bedre på den forrige bloggen da det kom til å være dedikert, men det kommer seg nok. Hvem vil vel lese om en tredjeårs-elev på 18 år som har bodd i samme, grå og kjedelige by hele livet? Okei, det finnes sikkert noen, etter som jeg fortsetter å skrive til (forhåpentligvis) noen. 

Over til noe helt annet, så holder jeg på å planlegger tur med en kompis i sommerferien. 10 poeng til den som klarer å gjette hvor, haha. Jeg kan si så mye som at jeg har aldri gledet meg så mye til noe før. Det er virkelig et punkt på min bucket list.


høsten 2015

Jeg pleier ofte å planlegge blogginnlegg inni hodet, så jeg føler meg mer aktiv enn det jeg er. Kanskje jeg skal poste et innlegg fra russetreffet i helgen eller kanskje en video?

Ny skole

Da har jeg søkt! Tenk det, meg på folkehøgskole. Følelsen jeg sitter med nå er så god at man skulle nesten tro jeg hadde fått plass, haha. Jeg tror det som gjør meg så glad, er at jeg har gjort det på egen hånd. Det er jeg som har søkt på skoleplass, i en helt annen by enn hjembyen min - langt bort fra hjem. Det er også helt ute av min komfortsone. Det er godt, men samtidig så skummelt. Jeg må nok søke på flere skoler. Jeg har så masse tanker rundt dette, og om jeg søker på en annen skole føles det kun som en plan b. Der jeg har søkt er virkelig mitt eneste ønske i skrivende øyeblikk.

Jeg ønsker ikke å fortelle om hvilken skole det er. Jeg er så redd for å ikke komme inn. Kanskje når jeg har søkt flere plasser, da kan jeg skrive mer om det. Kjenner jeg meg selv rett så blir det ikke før jeg (forhåpentligvis) kommer inn. Svaret får jeg 1. februar, så det er bare å vente. Ææ, jeg gru/gleder meg.


Over til noe helt annet - godt nyttår! Jeg har hatt en bloggfri og jobbfri juleferie, så jeg kan ikke klage egentlig. Ikke på annet enn lengden på ferien, korteste ferie ever. Også skal vi på russetreff i Hemavan i helgen. Jeg har leid hytte med sju venninner. Selv om både Charlotte og jeg planlegger å ake foran å stå på ski, så gleder jeg meg så utrolig mye. Jeg skal huske å ta med kameraet, og om ikke, så blir det mobilbilder. følg bloggen min her

Hei, jeg heter Erika, er 19 år og går skole i Hønefoss, bor på Ringerike fhs. Tar en del bilder og film på fritiden. Håper du liker bloggen min!© Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no
hits