The one with the russebukse

Heei, jeg forbereder et innlegg om Roma. Det var nemlig veldig svakt internett på hotellet, så bildene ble ikke lastet opp. Men det kommer, jeg skal bare skrive ferdig alt. Det var hvertfall så utrolig masse å se, god mat og fint vær hver eneste dag. Kommer tilbake til det senere.

Tilbake til overskiften; Jeg er helt avhengig av Friends og gårsdagen var en hel episode i virkeligheten, så dere skjønner sammenhengen om dere også har sett Friends. Jeg fikk russeklærne i går, og buksen bare stoppet opp på lårene. Alt det andre var kjempefint og passet så bra, så jeg orker ikke å bruke 300kr på å sende tilbake buksen for så og få en for stor bukse (har prøvd èn størrelse større). Så da begynte hele prosessen med å utvide buksen. Først gikk lillebroren til W i buksen hele dagen og tøyde ut + puttet skjerf osv inni den så den ble enda større. Jeg prøvde den etter noen timer, og da var den blitt vesentlig større, men fortsatt ikke passelig.

Etterpå googlet litt kjerringråd og fant ut at stretchy stoff ble videre i kaldt vann. Jeg dusjet deretter i buksen, haha - fortsatt ikke stor nok. Så jeg tok den av, vasket den i kaldt vann (igjen) og puttet sikkert fem håndduker inni lårene på buksen. Nå henger den til tørk hjemme hos W og jeg håper den passer når jeg kommer hjem etter skolen. Om ikke må jeg klippe og sy inn mer stoff. Anywaaay, så går det jo helt fint. Heller fikse på den jeg allerede har enn å betale masse penger for å få ny, tenker jeg hvertfall. 

Jeg har mistet førerkortet

For noen dager siden ble jeg stoppet i kontroll for første gang. Jeg vet jeg skalv, fordi selv om jeg ikke hadde gjort noe galt så gjør selve situasjonen meg uvel. Jeg har ingenting imot politiet og er så utrolig glad for at vi har dem. Det første han spurte meg om var førerkort - det er nok det første de pleier å spørre om. Ikke vet jeg, som sagt så var dette første gangen jeg hadde blitt stoppet. "Såklart" svarte jeg, men idet jeg skulle rekke etter førerkortet mitt, så mistet jeg det imellom en sprekk framme i bilen. Jeg snudde meg mot politimannen og prøvde å forklare det så godt jeg kunne, så han ba meg om å gå ut av bilen slik at han kunne prøve å få tak i det. Men neida, det hadde blitt dyttet så langt inn at det ikke vistes lengre. 

Etter denne "lille" hendelsen, måtte jeg avgi annen type legitimasjon (bankkort), som jeg igjen ikke hadde med meg. Det eneste som reddet meg fra denne situasjonen, var at jeg kunne fødselsnummeret mitt utenat. Lenge leve god hukommelse!


1/2 av mine roomies i Italy, gledings

Hehe, flink med clickbait nå elleR? Neida, men moralen er hvertfall at det er lurt å huske fødselsnummeret sitt. 

Ha en super søndag, også snakkes vi i Roma! ♥

Skitur og fruktsalatMango, granateple og banan - med vaniljesaus, såklart.

I dag er det sol ute (og veldig påskestemning). Jeg er skikkelig gira på skitur, men det blir liksom kun med praten. Jeg husker i fjor, da planla jeg med to venner at vi skulle gå på ski nesten hver dag i påsken - men som i år, så ble det ingenting av. Eller, påsken har jo ikke startet enda. Jeg krysser fingrene på at det blir skitur på meg i år. Får bare mase meg til det.

I dag er det 10 dager til klassetur til Roma. Dagene flyr bare fra meg og kjenner jeg meg selv rett, så må jeg begynne å pakke i løpet av helgen. Lager et innlegg om pakking i både koffert og håndbagasje. Jeg har aldri vært i Italia før, så tar gjerne i mot tips om noen har. Vi blir der i fem dager, så jeg har lagt frem antrekk for hver dag. Problemet med det, er at vi har en skoleuke først. Jeg kommer nok til å bruke noen av klærne før vi reiser. Vi får se hvordan jeg løser opp i det. Kanskje jeg bare får ta en joggebukse og hettegenser-uke. Jeg vet ikke om det er ille eller bra at jeg faktisk er villig til å gjøre det.

Music of the month (feb 17)

Skrevet igjennom hele februar

Tenk at det er mars allerede! Det er en to måneder siden året 2017 startet, og like kort stund til russetiden min starter - ææ. Jeg bare gir dere en liten advarsel; her er det mye fifty shades, haha. Filmmusikken til fifty shades darker er elsk og den har gått på repeat denne måneden, hvertfall etter jeg var å så filmen. Jeg er mest sannsynlig mer forelsket i den filmen enn hva de fleste er.

LOVE - Lana Del Rey // ♥.

I NEED A GOOD ONE - The Avener ft. Mark Asari // Oh na na na. Har seriøst hatt denne på hjernen i to uker nå - ikke at det gjør så mye da.

SETTING FIRES - Qulinez Remix (original by The Chainsmokers ft. XYLØ) // Festivalsang.

CODE BLUE - The-Dream // Fifty shades - trenger ikke si mer.

HELIUM - Sia // Sia er så utrolig flink å synge frem følelser, og det gjør hun også i denne. Gråt så mye i filmen (fifty shades igjen) at det er flaut å snakke om, men hallo, hvordan kan man ikke?

IT AIN'T ME - KYGO ft. Selina Gomez // Breakup-song (W og jeg er fortsatt sammen ja, haha). Still a good song.

CHAINED TO THE RHYTHM - Katy Perry ft. Skip Marley // Jeg har klart å ødelegge to aux-kabler denne måneden, så da har det gått i dab i bilen i det siste. Denne sangen har ikke bare gått på repeat hjemme, men også på radioen. Thanks, absolutt alle radiokanalene i Norge. 


Ikke like mange sanger på lista som i januar, men har plukket ut mine absolutt favoritter denne måneden. Enjoy.følg bloggen min her

Hei, jeg heter Erika, er 19 år og går skole i Hønefoss, bor på Ringerike fhs. Tar en del bilder og film på fritiden. Håper du liker bloggen min!© Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no
hits