Fokus i livet

I  det siste har det skjedd så mye i livet mitt - både positivt og negativt. Noen ting jeg ikke ønsker å publisere og andre ting jeg har kanskje publisert for mye av på sosiale medier. Jeg har vært igjennom noe av det vanskeligste og vondeste jeg har opplevd, og ønsker ikke si så mye mer om det.

Det går bedre, og det er det viktigste. For hver dag, går det litt og litt bedre. 

Da jeg laget denne bloggen, lovte jeg meg selv at det kun skulle handle om de positive tingene i livet. Men noen ganger har man ikke mer overskudd til det, og livet er bare mørkt og trist. Jeg har begynt å meditere for å kunne slappe bedre av, skrive dikt i en liten bok og jeg har lært meg å se frem til ting jeg gleder meg til (igjen). For når ting ikke er som de burde, glemmer man ofte hvor heldig man er. 

I dag er det 16 dager til jeg reiser til Oslo. Det gleder jeg meg til. Ikke bare for å komme meg bort fra Mosjøen, men også for å se storesøstera mi igjen. Etter fem dager i storbyen, kommer bestevennen min - og 19. juli reiser vi to til Belgia. Tenk at Tomorrowland er så nært, bare 22 dager til vi er i Boom. Det føltes som om det var i går at jeg leste "170 dager igjen" på kalenderen min. 

Ikke nok med at jeg får tidenes sommer, jeg drar faktisk om 61 dager. For alltid. Håper jeg iallfall. Jeg flytter bort herfra og slipper denne byen for neste år, så tar jeg dagene som dem kommer. Nye ansikter, nye personligheter og nye venner. 

Og ja! Jeg fikk 6 på siste eksamen, slik som jeg fikk på siste eksamen på ungdomsskolen. Dette var på en dag det var som verst, og jeg vurderte å ikke dra på skolen på eksamensdagen. Jeg tror helt klart at dette var en lesson learned, for om jeg ikke hadde dratt og fått sekseren min, hadde jeg fått stryk. Så moralen av dette er helt klart; dra på skolen uansett hvordan du føler deg, vær med folk, få tankene over på noe annet.

Processed with VSCO with b5 preset

Amicorum Spectaculum32 dager igjen..følg bloggen min her

Hei, jeg heter Erika, er 19 år og går skole i Hønefoss, bor på Ringerike fhs. Tar en del bilder og film på fritiden. Håper du liker bloggen min!© Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no
hits