Tomorrowland 2017

Processed with VSCO with b5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with hb2 preset
Bra utvalg av motiv, haha.

Har vel ikke det beste utvalget av bilder fra forrige helg, da alle er tatt med iPhone, men uansett. Hvordan kan jeg oppleve en så bra helg uten å lage et innlegg (eller fler) om det? Umulig. Noe som er enda mer umulig, er å finne ord for å beskrive Tomorrowland. Jeg er så takknemlig for at en av mine beste venner og jeg har fått muligheten til å oppleve dette sammen. For en fantastisk festival.

Tenk at Erlend enda er der da, i Boom - på uke 2. To helger på rad med festival. Kjenner selvfølgelig på at jeg skulle ha vært der enda, men også hvor godt det var å komme hjem til W, en varm seng (!), sol, avslappende dager og ro på natta. Om man alltid ser det positive i ting, så er det alltid noe å glede seg over. Jeg har det bra - endelig har jeg det bra igjen. 

Capital of the WorldEndelig har jeg "tid" til å skrive innlegget. Midt på natten - klokken 02:15 for å være presis, nesten fire måneder etter Roma. Hvorfor jeg er våken nå er ikke godt å si. Iallfall ikke med tanke på at jeg skal til helsesøster klokken 10:30, wuhu. Skal fikse litt med vaksiner og medisiner til jeg reiser til Kenya i oktober. 

Dette er ikke en tiendedel av bildene som ble tatt på klasseturen i mars, men det er en god blanding av mine favoritter. Jeg elsker å se igjennom bilder fra turer, for man finner alltid noe man har glemt helt av. Men som dere sikkert skjønner, så hater jeg å måtte plukke ut og redigere enkeltbilder. Det har jeg valgt å gjort nå da, en natt jeg ikke får sove. Jeg har laget små kategorier til de som ønsker å reise selv, eller bare lurer generelt:

TING Å GJØRE/SE I ROMA
Vi var på studietur, så vi gjorde vel stort sett alt. Vi besøkte blant annet Colusseum, Fontana di Trevi (Trevifontenen), Vatikanet, Scalinata di Spagna (Spansketrappen), Forum Romanum, Pantheon, Det sixtinske kapell, Villa Borghese, bare for å nevne noen. Og selv om jeg _aldri_ har hatt så vondt i beina og føttene hverken før eller etter denne turen, så var absolutt alle fasilitetene så verdt det. Det er liksom noe helt annet å se det i virkeligheten enn å se det på tv, film, bilder eller høre noen snakke om det. For tingene vi så i Roma, var malerier, skulpturer og til og med byggverk som ga meg frysninger. Utrolige opplevelser, som absolutt burde sees om noen tenker seg til vakre Roma. 

PRISER I ROMA
Vi var for det meste å shoppet klær og ting på hm og ZARA, så der var det samme priser som i Norge. Også spiste vi mye gelato på forskjellige steder. Iskremen deres var veldig varierende i pris, alt etter hvor du kjøpte den. Det var ingen problem å dra ut på leting etter is heller, for det var boder og kaféer over alt som solgte gelato, som forresten er verdens beste is. Prisene på mat var i grunn samme greiene som på isen, veldig varierende. Vi spiste utrolig god og billig mat, så det var heller aldri noe problem når det kom til økonomi. Verdens beste pizza, pasta, risotto (haha, herreguuuud), sjømat mm. De er veldig flink med mat! Og til de kresne, eller de som er veldig lei av å gå langt, så har de McDonalds på nesten hvert hjørne, hihi. Linda og jeg benyttet oss av dette tilbudet en kveld vi også tok taxi tilbake til hotellet (som også var billig), haha. Ååh, savner Roma mens jeg skriver ♥

FOLKENE I ROMA
Så utrolig snille og hyggelige folk. Hvertfall de fleste vi møtte på. Det finnes jo selvfølgelig unntak, slik det alltid gjør, men de aller fleste vi hadde noe med å gjøre var veldig koselig. Vi hadde verdens søteste guide i Colosseumet, og deretter verdens morsomste guide på Forum Romanum. Det er slike folk som gjør en reise som denne så bra. Tenk dere, å komme til et sted der alle er kjempesure og negative, huff. Jeg hadde ikke forventet at italienerne skulle være så hyggelig som de var, men det er bedre å bli positivt overrasket enn negativt. 

Så alt i alt, burde du besøke Roma minst en gang i livet? JA.følg bloggen min her

Hei, jeg heter Erika, er 19 år og går skole i Hønefoss, bor på Ringerike fhs. Tar en del bilder og film på fritiden. Håper du liker bloggen min!© Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no
hits