Et lite prosjekt

Hei familie og venner hjemme og langt borte. Til helgen begynner jeg med noe helt nytt som jeg aldri har turt å gjøre før, rett og slett fordi byen jeg kommer fra er alt for dømmende og jeg er alt for feig. Jeg gleder meg sånn til å få begynt med det og vise hva jeg (forhåpentligvis) er god på. Endelig har jeg et nok interessant liv til å kunne gjøre dette prosjektet. Ønsker å la det forbli hemmelig til jeg har fullført det delvis, slik at jeg vet at det ikke bare er noe jeg sier.

Tiden på folkehøgskole går veldig fort, og det er både positivt og negativt. På søndag har jeg vært her i tre uker og i dag er det 13 dager til høstferie. Jeg trives veldig godt og har allerede fått utrolig gode venner her. Kjenner det blir litt rart å dra her fra om så kort tid, men også at jeg savner både venner, familie og W veldig! Så rart å plutselig ha to hjemsteder, med to "familier". 

Forresten, sjekk ut podcasten til noen av gutta her, på Kjellercasten! En kreativ og morsom gjeng. 

Processed with VSCO with a5 presetfølg bloggen min her

Hei, jeg heter Erika, er 19 år og går skole i Hønefoss, bor på Ringerike fhs. Tar en del bilder og film på fritiden. Håper du liker bloggen min!© Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no
hits