Tomorrowland 2017

Processed with VSCO with b5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with hb2 preset
Bra utvalg av motiv, haha.

Har vel ikke det beste utvalget av bilder fra forrige helg, da alle er tatt med iPhone, men uansett. Hvordan kan jeg oppleve en så bra helg uten å lage et innlegg (eller fler) om det? Umulig. Noe som er enda mer umulig, er å finne ord for å beskrive Tomorrowland. Jeg er så takknemlig for at en av mine beste venner og jeg har fått muligheten til å oppleve dette sammen. For en fantastisk festival.

Tenk at Erlend enda er der da, i Boom - på uke 2. To helger på rad med festival. Kjenner selvfølgelig på at jeg skulle ha vært der enda, men også hvor godt det var å komme hjem til W, en varm seng (!), sol, avslappende dager og ro på natta. Om man alltid ser det positive i ting, så er det alltid noe å glede seg over. Jeg har det bra - endelig har jeg det bra igjen. 

Capital of the WorldEndelig har jeg "tid" til å skrive innlegget. Midt på natten - klokken 02:15 for å være presis, nesten fire måneder etter Roma. Hvorfor jeg er våken nå er ikke godt å si. Iallfall ikke med tanke på at jeg skal til helsesøster klokken 10:30, wuhu. Skal fikse litt med vaksiner og medisiner til jeg reiser til Kenya i oktober. 

Dette er ikke en tiendedel av bildene som ble tatt på klasseturen i mars, men det er en god blanding av mine favoritter. Jeg elsker å se igjennom bilder fra turer, for man finner alltid noe man har glemt helt av. Men som dere sikkert skjønner, så hater jeg å måtte plukke ut og redigere enkeltbilder. Det har jeg valgt å gjort nå da, en natt jeg ikke får sove. Jeg har laget små kategorier til de som ønsker å reise selv, eller bare lurer generelt:

TING Å GJØRE/SE I ROMA
Vi var på studietur, så vi gjorde vel stort sett alt. Vi besøkte blant annet Colusseum, Fontana di Trevi (Trevifontenen), Vatikanet, Scalinata di Spagna (Spansketrappen), Forum Romanum, Pantheon, Det sixtinske kapell, Villa Borghese, bare for å nevne noen. Og selv om jeg _aldri_ har hatt så vondt i beina og føttene hverken før eller etter denne turen, så var absolutt alle fasilitetene så verdt det. Det er liksom noe helt annet å se det i virkeligheten enn å se det på tv, film, bilder eller høre noen snakke om det. For tingene vi så i Roma, var malerier, skulpturer og til og med byggverk som ga meg frysninger. Utrolige opplevelser, som absolutt burde sees om noen tenker seg til vakre Roma. 

PRISER I ROMA
Vi var for det meste å shoppet klær og ting på hm og ZARA, så der var det samme priser som i Norge. Også spiste vi mye gelato på forskjellige steder. Iskremen deres var veldig varierende i pris, alt etter hvor du kjøpte den. Det var ingen problem å dra ut på leting etter is heller, for det var boder og kaféer over alt som solgte gelato, som forresten er verdens beste is. Prisene på mat var i grunn samme greiene som på isen, veldig varierende. Vi spiste utrolig god og billig mat, så det var heller aldri noe problem når det kom til økonomi. Verdens beste pizza, pasta, risotto (haha, herreguuuud), sjømat mm. De er veldig flink med mat! Og til de kresne, eller de som er veldig lei av å gå langt, så har de McDonalds på nesten hvert hjørne, hihi. Linda og jeg benyttet oss av dette tilbudet en kveld vi også tok taxi tilbake til hotellet (som også var billig), haha. Ååh, savner Roma mens jeg skriver ♥

FOLKENE I ROMA
Så utrolig snille og hyggelige folk. Hvertfall de fleste vi møtte på. Det finnes jo selvfølgelig unntak, slik det alltid gjør, men de aller fleste vi hadde noe med å gjøre var veldig koselig. Vi hadde verdens søteste guide i Colosseumet, og deretter verdens morsomste guide på Forum Romanum. Det er slike folk som gjør en reise som denne så bra. Tenk dere, å komme til et sted der alle er kjempesure og negative, huff. Jeg hadde ikke forventet at italienerne skulle være så hyggelig som de var, men det er bedre å bli positivt overrasket enn negativt. 

Så alt i alt, burde du besøke Roma minst en gang i livet? JA.

Amicorum Spectaculum32 dager igjen..

Min andre hjembyTenk at til sommeren blir det fire år siden jeg besøkte Lofoten sist. Det føles som om det var i går, samtidig som jeg har et stort savn for naturen, stillheten og familien (ikke minst). Jeg er nemlig halvveis Lofotværing, selv om jeg ikke regner meg selv som det. Jeg har bodd i Mosjøen hele livet, så det blir feil å si at jeg er fra i Lofoten. Jeg har hvertfall tilbrakt alle feriene mine som barn i Lofoten.

Det var kanskje litt mer spennende å dra dit som barn, da jeg så på Lofoten som et eget land. Husker jeg spurte mamma hvilket flagg de hadde der. Det er litt morsomt å tenke på, at alt som virket så stort for lille meg, ikke er så stort nå. Det var også koselig å besøke mine besteforeldre på farssiden, noe jeg ikke kan nå lengre ♥ Verdens beste mor og far. 

Legg også merke til hvor flink 15 år gamle Erika var å ta bilder. Lurer nesten på hvor det talentet tok veien, haha. Neida, tror det handler om dårlig motiv og lite kreativitet. Herregud, jeg føler meg gammel som sier dette, men jeg savner å være ung og kreativ - eller, yngre heter det vel. 

Min andre gang - bedre enn første?

ÆÆÆÆ! Nå har vi bestilt tur til Belgia, i Boom for å være nøyaktig, og for å være enda mer nøyaktig; TOMORROWLAND!! Tenk at nå er det gjort, nå har vi billettene. Jeg har så mange forventninger at jeg får nesten ikke sove på natta. Jeg har drømt om festivalen siden natt til torsdag. Det kjennes ut som om jeg er 5 år igjen og venter på at vi skal bli ferdig å spise julemiddag så jeg kan åpne den store pakken under treet det står "ERIKA" på. Jeg lærte hva lykke og frihet var da jeg var i Sverige på min første festival i fjor (for jeg er nemlig helt ny på dette) og opplevde Martin Garrix ♥​♥​♥​, Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Alan Walker, Tiesto, Showtek, Sam Feldt, og det er bare for å nevne noen.

Vi starter reisen til Belgia 19. juli, som er 178 dager til. Det føles lenge, men jeg vet at om livet fortsetter like bra som det har vært den siste stunden, så går det så fort. Det er godt å være lykkelig.


Steve Aoki var energibombe altså, anbefaler alle å oppleve han minst en gang i livet, så flink!

Jeg gleder meg sånn fordi jeg vet at Tomorrowland er så mye større enn Weekend - og Weekend var ubeskrivelig.følg bloggen min her

Hei, jeg heter Erika, er 19 år og går skole i Hønefoss, bor på Ringerike fhs. Tar en del bilder og film på fritiden. Håper du liker bloggen min!© Design av Elise Bjørnstad elise.femelle.no
hits